Hoppa till innehåll
Materiallära - föreläsning bomull är en Kurs

Materiallära - föreläsning bomull

Startade Nov 23, 2017

0,01 SEK Registrera dig

Fullständig kursbeskrivning

Föreläsning i Materiallära- utan handledare

Del 1 - Bomull fiberindelning,

 Detta är en videoföreläsning om Bomull. Kursen Materiallära består av 10 delar. Detta är del 1 av 10. 

Kursen passar dig som

…arbetar inom textilbranschen och behöver fortbildning. Denna kursen är en av de 10 delarna i Kursen materiallära. Tillsammans ger dessa kurser ger dig en bra grund för fortsatta studier inom textila ämnen. Vill du skaffa dig en gedigen kunskap om både traditionella och innovativa material? Då är det här kursen för dig!

 

Förkunskaper

Det finns inga krav på förkunskaper eller erfarenhet av programvara, kursens innehåll bygger på digitala videoföreläsningar.

 

Språk

Kursen ges på svenska. Facktermer och uttryck på engelska förekommer.

 

Huvudmoment

I denna kursen får du föreläsning om olika fibrer, och en fördjupning om bomull.

 

Upplägg 
Kursen är en kortkurs baserat på videoföreläsning. Denna utbildning finns i 10 delar, som tillsammans skapar en grundlig utbildning inom materiallära. Inom kurslängden kommer du ha möjlighet att se om filmerna, pausa och repetera. Kursen finns tillgänglig i 10 veckor från det datum du anmäler dig till kursen. 

 

Efter avslutad kurs

Efter genomgången kurs ska du kunna hantera grundläggande begrepp och uttrycksmedel och kunna arbeta effektivt inom ämnet.

 

Framtid

Se gärna våra andra kurser inom materiallära - lin, ull, silke, regenerat och konstfibrer, funktionstyger, fiberegenskaper, kvalitetskontroll och hållbarhet. Kurserna som presenteras i vårt utbud är alla möjliga att kombinera och tillsammans med dina egna kunskaper och erfarenheter skapas möjligheter för yrkesmässig fördjupning inom branschen. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att bygga upp en individuell studieplan!